Nu ai certificat verde? Nu poți să-ți scoți carte de identitate

Primăria Municipiului Constanța anunță că, din motive independente de voința sa, activitatea ghișeului de eliberare a cărților de identitate pentru persoanele care nu îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 12 alin. (4) din H.G. 1130/2021 a fost, momentan, suspendată.

Articolul prevede „accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.”

„Vă cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că, în cel mai scurt timp posibil (la finalizarea lucrărilor de reabilitare a parcării supraterane a City Park Mall) ghișeul își va relua activitatea. Vom anunța în timp util acest lucru.”, spun reprezentanții primăriei.

Reamintim că, potrivit Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 art.4 alin.(5), documentele eliberate de autoritățile publice care expiră în perioada stării de urgență și a stării de alertă își păstrează valabilitatea 90 zile de la încetarea stării de urgență/alertă.

Primăria Constanța plătește bani grei pentru chiria din acest mall. Anul acesta, viceprimarii Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu au fost de acord ca această chirie să fie majorată!

Vă recomandăm și:

Zen Residence
energia residence

One thought on “Nu ai certificat verde? Nu poți să-ți scoți carte de identitate

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elevi de la Școala Dan Barbilian au plantat tei în Parcul Tăbăcărie

Thu Dec 2 , 2021
Elevii din clasa a III-a C din cadrul Școlii Generale nr 28 Dan Barbilian din Constanța au lăsat joaca, azi, și s-au ocupat de lucruri foarte serioase. Au plantat puieți de tei în parcul Tăbăcărie. Au participat elevii din clasa a III-a C (coordonator prof. Liliana Mihai Radu) si din […]
plantare tei