Nu aruncați la întâmplare deșeuri voluminoase. Polaris le preia gratuit

Saltea aruncată lângă containere de colectare selectivă a deșeurilor, în zona peninsulară din Constanța

Deșeurile voluminoase sunt ridicate GRATUIT de Polaris M Holding, așa că nu are niciun rost să le aruncați la întâmplare.

Persoanele fizice se pot programa telefonic pentru preluarea GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase la dispecerat salubrizare: 0241 548 600 / 549 030.

Cu un singur apel telefonic puteți evita poluarea mediului înconjurător și puteți menține curățenia orașului.

Abandonarea și depozitarea deșeurilor pe spațiul public este INTERZISĂ și atrage sancțiuni conform conform legii 211/2011 pentru gestionarea deșeurilor. Amenzile pentru poluarea mediului înconjurător cu deșeuri sunt cuprinse între 3.000 și 6.000 lei pentru persoanele fizice.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • am mai zis despre solutia grecilor pentru deseurile din constructii La eliberarea autorizatiei de constructie / renovare esti obligat sa inchiriezi un minicontainer pe care il ai in fata santierului Asta e golit ori de cite ori e nevoie de firma de salubrizare Asta a dus la inexistenta mormanelor de moloz de pe domeniul public Unde se lucreaza si nu au in fata minibena inseamna ca se face ilegal O solutie ieftina si cu rezultat imediat Am propus asta la mai multe primarii ca sa ia aminte dar doar sectorul 6 mi-a confirmat ca e interesata de idee si o sa ,,studieze ,, problema Poate doar ziaristii ar putea pune umarul ca sa scapam de boala asta care ne macina de ani buni

Leave a Reply

Your email address will not be published.