Nu dați foc la frunze. Le strânge Polaris

Compania Polaris M Holding a trimis un comunicat de presă referitor la prezența frunzelor uscate pe străzile Constanței și a depozitelor temporare de material vegetal.

Încă din luna octombrie și în special în luna noiembrie, o cantitate mare de frunze, provenită de la copacii și arbuștii plantați în parcuri, pe străzi, în curțile proprietarilor de case sau în incinta blocurilor, se adună pe străzile si bulevardele orașului.

Angajații POLARIS M HOLDING încearcă să colecteze materialul vegetal pentru a fi transportat și depozitat, dar datorită volumului foarte mare, care implică cantități suplimentare de deșeuri stradale, altele decât cele prevăzute în graficele de lucru, aceste operațiuni nu se pot face în timp util.

POLARIS M HOLDING își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură constănțenii că va face tot ce este posibil pentru a rezolva situația actuală.

De asemenea, lansează un apel către toți locuitorii să evite blocarea accesului lucrătorilor stradali și a autospecialelor, prin parcarea autovehiculelor în zone care împiedică curațarea străzilor, carosabilului, și a scurgerilor pluviale.

Totodată, sunteți rugați să nu incendiați  grămezile de frunze uscate depozitate temporar în diferite locații. Acestea vor fi transportate la depozitele de deșeuri cât mai curând posibil.

POLARIS M HOLDING mulțumește tuturor constănțenilor pentru înțelegere!

Zen ResidenceOne thought on “Nu dați foc la frunze. Le strânge Polaris

  1. Nu se poate ca si pentru cei care locuiesc la case sa vina o masina pentru resturi vegetale. Din cate stiu la Piatra Neamț exista un astfel de serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bogdan Huțucă, PNL: „Constanța merită mai mult! Votăm Klaus Iohannis!”

Fri Nov 8 , 2019
Duminică, 10 noiembrie, nu este doar despre președintele României. La fel cum nu este doar despre un vot politic. Ci despre cum vedem și cum trebuie să arate România în viitor. Este un vot despre viitorul copiilor noștri, despre o țară sănătoasă, cu oameni care se simt în siguranță acasă. […]