Nu e nevoie să îți schimbi smartphone-ul! Iată cum să rezolvi cele mai FRUSTRANTE probleme

Distribuie:

Telefoanele inteligente nu mai sunt de mult timp un domeniu care să le fie străin oamenilor. De la pensionari la copii mici, acest dispozitiv electronic pare a fi lipit de mâinile tuturor. Cu toate acestea, se poate observa că nu sunt tocmai cele mai rezistente sau cele mai intuitive aparate. Fragilitatea lor, dar și complexitatea acestora, sunt motive care îi provoacă pe mulți să renunțe la un smartphone cât încă acesta este în stare perfectă de funcționare. Care sunt problemele care îi determină pe cei mai mulți să își schimbe prematur telefonul și cum ar putea fi rezolvate ușor? Despre aceasta se va discuta în cele ce urmează.

Iată cum poți rezolva ușor cele mai comune probleme ale smartphone-urilor

Problema #1: Ecranul s-a spart

Prima și cea mai întâlnită problemă este deteriorarea ecranului tactil. Majoritatea oamenilor nu iau în serios recomandarea producătorilor de a proteja ecranul telefonului cu o folie rezistentă, precum și cu o husă care să nu joace doar un rol decorativ. Drept urmare, ecranul telefonului ajunge să se spargă, uneori dintr-o simplă neatenție. Chiar dacă acesta este și cazul tău, nu este momentul să disperi. Există soluții la îndemâna oricui.

De cele mai multe ori, mai ales dacă funcția tactilă nu este afectată, ecranul telefonului se poate repara la un service pentru dispozitive electronice. Spre exemplu, o înlocuire de ecran pentru Samsung S7 Edge ar putea părea imposibilă, deoarece display-ul este curbat. Contrar aparențelor însă, această problemă poate fi rezolvată investind o sumă mult mai mică decât ar fi necesar pentru cumpărarea unui smartphone nou.

Problema #2: Nu poți proiecta imaginea pe televizor

Progresul tehnologic îți permite să afișezi display-ul telefonului tău pe un ecran mai mare, adică pe televizor. Este și normal să vrei să profiți de această funcție, având în vedere că producătorii se laudă atât de mult cu ea. Indiferent că vrei să proiectezi un film, sau doar pozele din vacanță pentru a le putea vedea împreună cu prietenii, este mereu frustrant când nu reușești să conectezi cele două aparate. Cel mai acestea, problema apare în cazul telefoanelor Apple. Găsești însă aici 2 modalități rapide prin care poți conecta un Iphone la televizor, simplu și fără mari bătăi de cap.

Atunci când partea de software nu pare să coopereze, poți mereu să cauți soluții hardware. Un cablu HDMI te scapă de cele mai multe ori de această problemă.

Problema #3: Spațiul de stocare este plin

Aceasta este notificarea pe care o urâm cu toții. Deoarece atunci când se actualizează, aplicațiile ocupă din ce în ce mai mult spațiu, vei ajunge în cele din urmă să umpli memoria internă și să crezi că este nevoie să cumperi un telefon nou, cu spațiu de stocare mai mare.

Soluția poate fi mai simplă. Majoritatea telefoanelor îți permit să conectezi la telefon un FlashDrive USB-C pe care să descarci fișiere media sau documente care îți ocupă o mare parte din stocare. Astfel, te vei putea bucura de aplicații actualizate și de un telefon care funcționează mai bine, fără a fi nevoie să îți cumperi un dispozitiv nou.

Soluția cea mai la îndemână nu este neapărat cea mai bună. Acest principiu se aplică și în cazul telefonului tău mobil. Însă, nici nu trebuie să cheltuiești o avere atunci când rezolvarea este mai simplă decât crezi!

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

(A)

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.