„Nu îmi vine să cred că omul modern, a cărui speranţă de viaţă a crescut brusc şi foarte mult în ultima sută de ani, ajunge să conteste ştiinţa, să valideze şi să promoveze toate inepţiile legate de sănătatea umană”

Un medic de familie din Sibiu se arată consternat, joi seară, de modul în care omul modern, a cărui speranţă de viaţă a crescut foarte mult în ultima sută de ani, ajunge să conteste ştiinţa, să valideze şi să promoveze toate inepţiile. Medicul afirmă că medicina, vaccinurile, tratamentele, săpunul şi igiena au schimbat totul în lume.

”Pe pământul acesta, mii de ani, până în anul 1900, speranţa de viaţă la nivel global se situa undeva în jurul la 35 ani, adică vârsta la care, de fapt, acum mulţi îşi încep viaţa, mortalitatea infantilă era enormă, în majoritatea familiilor, din mulţi copii născuţi puţini ajungeau la maturitate, molimele râdeau milioane de oameni, America a fost de fapt cucerită de variolă, gripă sau pojar şi aşa mai departe”, a scris, joi seară, pe Facebook, medicul Egri Eduard din Sibiu.

Potrivit acestuia, începând cu anul 1900, lucrurile s-au schimbat radical, medicina, vaccinurile, tratamentele, pasteurizarea, săpunul şi igiena au schimbat totul.

”Dar nu au trecut nici o sută de ani de atunci si auzim aberaţii legate de imunizare naturală în faţa bolilor grave, de tratamente care de care mai naturiste, de detoxifieri, creşterea imunităţii sau scăderea ei, de importanţa expunerii copiilor la infecţii severe, adică exact aşa cum au trăit strămoşii noştri (cei care au reuşit)”, a adăugat medicul.

Acesta se arată consternat de omul modern.

”Efectiv nu îmi vine să cred că omul modern, a cărui speranţă de viaţă a crescut brusc şi foarte mult în ultima sută de ani, care trăieşte în vremuri în care nu îşi mai pierde copiii, în care i se alină suferinţa şi i se tratează sute de boli, ajunge să conteste ştiinţa, să valideze şi să promoveze toate inepţiile legate de sănătatea umană”, a mai scris medicul.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală nu trebuie desființată, ci întărită

vin ian. 13 , 2023
Când ajungeți într-o pădure și găsiți un copac găunos, este desigur greșit să presupui că toți sunt așa și să ceri insistent să tai toată pădurea. Nu vei face asta pentru că ceilalți copaci sunt sănătoși și mai ales pentru că pădurea are un rol bine definit și important. La […]
cristian hagi

V-ar putea interesa și: