Nu lăsați deșeurile mari la întâmplare. Le ridică gratuit Polaris

Acoperiș aruncat la gunoi, acolo unde ar fi trebuit să fie deșeuri menajere. Foto: Constanța 100%, 19 noiembrie

Deșeurile mari sunt ridicate gratuit de SC Polaris M Holding S.R.L. Trebuie doar sa sunați și să programați ridicarea lor!

Constănțenii, persoane fizice, pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., utilizând numărul de telefon 0241.548600. Nu le duceți la platformele pentru depozitarea deșeurilor, ci sunați la numărul de mai sus și o mașină a operatorului de salubritate va veni să le ridice în maximum 24 de ore.

În cazul în care operatorul de salubritate nu va răspunde solicitării dumneavoastră, sesizați Primăria Constanța printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp – 0731.550.011, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației, numele persoanei care sesizează și fotografii relevante de la fața locului.

Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avea 35 de ani, era sănătos și nu se vaccinase. A murit de covid

vin nov. 19 , 2021
Un bărbat din Constanța, în vârstă de 35 de ani, a murit azi de covid. Nu era vaccinat. Medicii spun că nu avea nicio comorbiditate. Poate acesta este și motivul pentru care nu s-a vaccinat. Est decesul cu numărul 2112 în județul Constanța. Iată victimele raportate azi. Deces 2104: Bărbat, […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: