Nu mai avem voie să parcăm pe strada I.G. Duca din Constanța

Parcare strada i g duca constanta

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice desfășoară zilele acestea o campanie de informare privind circulația rutieră în zona centrală a Constanței, în special pe strada I.G Duca.

Pe segmentul de drum cuprins între strada Țepeș Vodă și bulevardul Mamaia șoferii nu mai pot opri/staționa și de aceea oamenii legii vin în sprijinul acestora pentru a le aduce la cunoștință noile măsuri instituite.

De săptamâna viitoare, conducătorii auto care nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere vor fi sancționați contravențional cu puncte de amendă și puncte de penalizare.

Primăria Constanța recomandă participanților la trafic să conducă preventiv și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Doi pietoni accidentați în Constanța, la interval de câteva minute

Thu Mar 10 , 2022
Doi pietoni au fost accidentați jo seară în două accidente rutiere produse în municipiul Constanța. Primul a avut loc în jurul orei 18.22, în parcare la Cora Brătianu. Victima este conștientă. Al doilea s-a produs în jurul orei 18.48. S-a produs în zona Doraly. Din păcate, persoana lovită de mașină […]