Nu parcați în zona peninsulară a Constanței dacă nu aveți permis. Se ridică mașinile

De la 1 iunie se ridică autovehiculele care sunt găsite în Zona Peninsulară a municipiului Constanța și pentru care nu a fost eliberat un permis de acces.

Permisul de acces trebuie afișat într-un loc vizibil, pentru a permite verificarea datelor de identificare.

Autovehiculele fără permis de acces vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL în/din parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului până la momentul eliberării. Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Conducătorii auto trebuie să știe că intrarea și ieșirea mașinilor în/din zona peninsulară se va realiza doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care au fost amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă este de maxim 30 km/h.

Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro, iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul.


Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0241/488186.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

PSD a câștigat alegerile în campusul social Henri Coandă

Mon May 27 , 2019
PSD a pierdut zdrobitor alegerile în municipiul și județul Constanța, dar sunt secții unde a învins. Una dintre acestea este secția de votare nr. 210, amenajată în campusul social Henri Coandă din Constanța, pe aleea Umanității (nu e glumă). Aici, PSD a ieșit pe primul loc, fiind votat de 253 […]
campus henri coandă consanța extindere

V-ar putea interesa și: