Nu Poliția Locală, ci Confort Urban SRL va verifica dacă v-ați plătit parcarea. Angajații vor avea case de marcat mobile și camere de 360 de grade, ca cei de la Google

parcare constanța

Constanța are un nou regulament de parcare. Una dintre noutăți este că nu Poliția Locală se va ocupa să verifice dacă ați plătit parcarea, ci angajații SC Confort Urban SRL.

Acest lucru a fost dezvăluit de viceprimarul Ionuț Rusu în emisiunea „Realitatea locală”, de la Dobrogea TV, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

„Până acum o făceau cei de la Poliția Locală, dar nu aveau atât de multe locuri de parcare, cum sunt în acest regulament. Nu este treaba Poliției Locale să verifice acest lucru. Conform regulamentului, printr-o dispoziție de primar, vor fi angajați ai celor de la Confort Urban.”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

Acesta a spus că sunt două metode care se doresc a fi puse în practică. Prima va fi prin folosirea unor dispozitive care vor citi numerele de la mașină și vor avea case de marcat mobile. A doua va fi prin folosirea unor camere de 360 de grade, montate de mașini, așa cum sunt cele de pe mașinile Google, spune Ionuț Rusu. Ele vor trece prin oraș și vor citi numerele de mașină, și vor avea și un software conectat la o bază de date.

Societatea Comercială „Confort Urban” SRL Constanța este persoană juridică română – având formă juridică de societate cu răspundere limitată și își desfășoară activitatea în conformitate cu legile române și cu statutul. Societatea este în subordinea Primăriei Municipiului Constanța. Are printre atribuții, printre altele, administrarea și menținerea sistemului de drumuri publice în municipiul Constanţa.

Potrivit Confidas.ro, în anul 2019 a avut o cifră de afaceri de 54.032.149 lei și un profit net de 6.208.994 lei. 

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Nu Poliția Locală, ci Confort Urban SRL va verifica dacă v-ați plătit parcarea. Angajații vor avea case de marcat mobile și camere de 360 de grade, ca cei de la Google

  1. Cum a ajuns domnul asta viceprimar??? Ca nu e in stare sa se exprime clar. Noroc cu domnul reporter. Au scris pe site ca fiecare cetatean va depune o cerere in acea platforma online. Eu inteleg sa depuna cererea CAND E PLATFORMA FUNCTIONALA. Aici zice ca mai intai ,,se satisfac” cererile celor 7000 care exista pana acum, in ordinea depunerii lor. Dar poate in acesti 7000, unele nu mai sunt valabile. E regulament nou, platforma noua, fiecare isi asuma o noua cerere, nu retroactiv.

  2. Din punct de vedere LEGAL, o cerere facuta inainte de intrarea in vigoare a noului regulament este considerata NULA si poate fi CONTESTATA in instanta. Cererile sunt pentru vechiul regulament. Domnul viceprimar sa ia aminte daca nu vrea sa se trezeasca cu contestații in instanta. Sa faca bine sa apara metodologia clara si LEGALA pentru acest regulament daca tot se lauda ca va fi totul ,,transparent”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De la 1 ianuarie 2022, se va majora taxa pentru parcarea rezidențială în Constanța

mar apr. 27 , 2021
Cei care au închiriat de la Primăria Constanța un loc de parcare pe domeniu public plătesc o taxă de 208 de lei an (adică 56 de bani pe zi). Lucrurile se vor schimba însă de anul viitor. „Anul acesta nu se schimbă nimic. Cei care au plătit rămân cu plata […]
parcare constanta regulament

V-ar putea interesa și: