Nu transformați Constanța într-un imens coș de gunoi!

polaris m holding gunoaie constanța

Pentru unii dintre noi, orașul este un coș de gunoi imens. Așa se explică de ce cantități mari de deșeuri se găsesc, în fiecare zi, aruncate la întâmplare pe spațiul public.

Deșeuri aruncate pe spațiul verde, în jurul platformelor, saci de gunoi abandonați lângă coșulețele stradale sau legați de ele, lângă copaci, lângă stâlpii de curent, pe trotuare sau în locuri cat mai ferite, deși o ghenă de gunoi se afla, de cele mai multe ori, la câțiva metri depărtare, afectează imaginea orașului.

Comoditatea, lipsa de simt civic ajung, de cele mai multe ori, sa devina dușmanul mediului înconjurător si al esteticii orașului, dacă nu cumva și al sănătății publice.

„Daca noi nu pastram orasul curat, poate sa treaca si de 10 ori masina de gunoi la acelasi punct de colectare, ca se gaseste un al 11 lea individ care sa arunce punga de gunoi langa ghena, si nu in interiorul ghenei. Si din diferite motive, punga se rupe, vantul imprastie gunoiul si deseurile revin pe spatiul public! Va rugam sa nu mai abandonati sacii de gunoi sau alte deseuri pe spatiul public, ci sa ii duceti in locurile special amenajate. Numai in acest mod putem pastra orasul curat.”, au precizat reprezentanții Polaris M Holding.

Pe 27 mai, compania Polaris a desfasurat actiuni de curatenie in urmatoarele zone:

  • Actiuni standard de igienizare pe toata raza orasului: colectare si transport deseuri menajere si reciclabile, golire cosulete stradale, maturat manual si mecanizat
  • Depozite necontrolate de deseuri pe: str. Pajurei, str. Atelierelor, str. Olteniei, bd. Tomis, bd Mamaia, str. Eliberarii, zona din spatele stadionului Portul, str. Viforului, str. Prieteniei, str. Crisului, str. Alceu, str. Lahovari, statiunea Mamaia – zona Cazino, Aleea Umbrei, str. Orhideelor
  • Actiuni de igienizare au avut loc si la gradinita 57, str. Brizei, statiunea Mamaia, bd Tomis, str. N. Iorga, Bd. Micea cel Batran, str. Lirei, locul de joaca – stadion Farul, str. Prieteniei, pasaj gara, str. Motilor, scoala 6- Magnoliei, Parc – zona CET, parcul Viitorul, zona peninsulara, str. Stefan cel Mare, Palazu Mare.
  • Sau derulat actiuni de dezinfectie a bulevardelor, strazilor, trotuarelor, a aleilor, bancutelor, platformelor supraterane pentru deseuri, a clopotelor pentru deseuri reciclabile, a cosuletelor pentru gunoi. S-a actionat pe bd Lapusneanu, parcul de la Casa de Cultura, Portul Tomis, Tomis Nord, str. Soveja, Baba Novac, str. Eliberarii, str. I.L. Caragiale, str. Dezrobirii, Spitalul Clinic pentru Boli Infectioase, Spitalul de Psihiatrie Constanta, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta-Palazu Mare, Serviciul de Ambulanta Judeteana Constanta; Spitalul Clinic de Urgenta Constanta “Sf Andrei”, stadionul Farul, str. Dezrobirii.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un grec din București, băgat în carantină la Techirghiol pentru că nu a respectat izolarea

joi mai 28 , 2020
Ieri, în jurul orei 16.00, în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța, lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța au identificat un cetațean grec, care n-ar fi respectat măsura izolarii la adresa de domiciliu din municipiul Bucuresti. Persoana în cauză a fost sanctionată contravențional conform Legii 55/2020 și […]
Sanagtoriul balnear Techirghiol

V-ar putea interesa și: