Nu vă e rușine să vă comparați cu Ilie Bolojan?

Ilie Bolojan a fost primar în Oradea și a făcut minuni. Când în Constanța Radu Mazăre, colegii săi din PSD și acoliții furau 1 milion de metri pătrați de teren, acesta aducea în Oradea 300 de milioane de euro. Când Decebal Făgădău desena proiecte pe hârtie, Bolojan le făcea.

În campanie, Vergil Chițac a fost în Oradea. Vizită de lucru, așa am crezut.

Acum, aflu că Felicia Ovanesian îl dă exemplu pe Facebook.

Nu știu alții cum sunt, dar eu mă revolt și mă îngrețoșez când văd asta.

Nu vă e rușine? Serios!

Vreți să fiți ca Bolojan? Păi faceți ca el. Nu veți putea atrage sute de milioane de euro fonduri europene (sper să mă înșel), dar puteți să faceți lucrurile simple ca el.

Ia uitați ce spune omul. Primul lucru pe care l-a făcut a fost ca parcarea primăriei să fie accesibilă pentru toată lumea. A desființat barierele.

Voi ce-ați făcut? Ați făcut LISTĂ cu cei care au voie în parcările din fața primăriei și de lângă. Lumea nu știe asta. Primii 3 pe listă sunt Vergil Chițac, Felicia Ovanesian și Doru Iordache. Primarul, city managerul, cred că și viceprimarii (de primii doi sunt sigur) au locuri speciale, pe care nu are voie nimeni.

Nu mai vorbiți de Bolojan. Voi nu vreți egalitate între voi și cetățeni, voi vreți egalitate între cetățeni și privilegii pentru voi.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

În târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța nu se respectă nicio regulă

Fri Dec 3 , 2021
Primăria Constanța se laudă singură, de câteva săptămâni, cu târgul de Crăciun pe care l-a organizat în parcul Arheologic. Din păcate, instituția ignoră orice normă de prevenție a răspândirii coronavirusului. Regulile pe care ea însăși le-a impus nu sunt respectate de nimeni. Primăria spune clar: „Nu este permis accesul cu […]