Numai 2% din locurile de carantină din județul Constanța sunt ocupate

covid 19

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 283 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 287 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 30 de persoane internate, dintre care 16 din județul Constanța și 14 din județele Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 51 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.785 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 17 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 6.390 de lei), dintre care trei pentru nerespectarea măsurilor privind carantinarea / izolarea la domiciliu (Legea 55/2020), în valoare de 3.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 18 societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 02 iunie a.c., peste 600 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 1.638 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asistentă medicală de 46 de ani, fără alte boli, și bărbat de 42, morți din cauza coronavirusului

mie iun. 3 , 2020
O asistentă medicală de 46 de ani, fără comorbidități, și un bărbat de 46 sunt printre cele mai recente victime ale coronavirusului, a anunțat INSP, miercuri. Numărul total al deceselor în România a ajuns la 1.296. Deces 1289 Femeie, 92 ani,  județ Bistrița-Năsăud. Dată confirmare: 14.05.2020.Dată deces: 02.06.2020.Comorbidități: HTA,  AVC […]
covid-19

V-ar putea interesa și: