Numai 38 de cazuri noi de Covid în Israel

În Israel au fost confirmate în ultimele 24 de ore numai 38 de noi cazuri de COVID-19, cel mai redus număr în ultimul an şi de asemenea un nou minim al îmbolnăvirilor ce arată că această ţară a lăsat în urmă pandemia după ce şi-a vaccinat mai mult de jumătate din populaţie, relatează duminică agenţia EFE.

Cele 38 de cazuri au fost confirmate în urma efectuării a 8.752 de teste. Acest număr al noilor cazuri arată continuarea tendinţei descendente a pandemiei în această ţară care este aproape să obţină prin vaccinare imunitatea colectivă şi continuă relaxarea restricţiilor antiepidemice. Din populaţia sa de circa nouă milioane, peste cinci milioane de persoane au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19.

De o săptămână israelienii nu mai sunt obligaţi să poarte mască în spaţiile deschise, iar atmosfera de pe străzi aminteşte în mare măsură de cea de dinaintea pandemiei.

Israelul mai are în prezent puţin peste 1.800 de cazuri de COVID-19 active şi numai 153 de pacienţi sunt internaţi în stare gravă.

Citește și:

Există un loc în lume unde toată populația a fost vaccinată împotriva covid și viața a revenit la normal

Valul 3 va trece în cel mult o lună, dacă respectăm unele condiții. Putem avea o vară normală

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bărbat în comă după ce a fost lovit de o mașină în Năvodari

Sun Apr 25 , 2021
Un bărbat este în comă după ce a fost lovit de o mașină în Năvodari. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 17.30. La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD. Medicii au găsit victima inconștientă. „Este vorba despre un bărbat de 44 ani. Are traumatism cranian grav. A […]
smurd