Număr incredibil de incendii într-o singură zi! Acum arde valea Portului Constanța

incendiu port constanța
Incendiu pe valea portului Constanța (foto: 5 martie 2019, ISU Dobrogea)

În data de 5 martie au avut loc, în județul Constanța, nu mai puțin de 20 de incendii de vegetație, potrivit ISU Dobrogea.

„Astăzi absolut toate subunitățile din județ au acționat la incendii de vegetație uscată”, a precizat Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al instituției.

La momentul redactării acestei știri se acționează la un astfel de incendiu care a izbucnit pe valea Portului Constanța, acum circa două ore și jumătate. Este un incendiu mare, care a cuprins circa 10.000 de metri pătrați, și pentru care pompierii au cerut ajutor.

„Acționează două autospeciale de stingere de la Detașamentul Port. S-a solicitat sprijin de la serviciile private din Portul Constanța și de la Oil Terminal”, a precizat sursa citată.

În zonă se află o cale ferată, există pericolul ca focul să o afecteze.

UPDATE. Incendiul de pe valea portului a fost lichidat în jurul orei 21.42. Au ars circa 4,5 hectare, spune purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. Cauza urmează a fi stabilită.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De ce veți auzi alarme în Constanța

mie mart. 6 , 2019
Un nou exercițiu lunar de verificare a sistemului de avertizare și alarmare publică va avea loc în această dimineață, motiv pentru care cetățenii sunt rugați să nu intre în panică la auzul sirenelor care vor suna între orele 10:00 şi 11:00. Pentru o mai bună informare și educare preventivă a […]
alarme constanța

V-ar putea interesa și: