Număr record de apeluri la 112. Pompierii au intervenit în medie la fiecare 5 minute și 24 de secunde

Codul roșu cu care s-a confruntat județul Constanța a dus la un număr record de apeluri la 112: peste o mie.

Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța, a declarat că pompierii au intervenit în 48 de ore la 532 de cazuri, ceea ce înseamnă, în medie, o intervenție la fiecare 5 minute și 24 de secunde.

Pompierii sunt și astăzi în misiuni cauzate de codul roșu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu picați în capcana telefoanelor false date în numele ANAF

lun nov. 20 , 2023
Funcționarii Direcției Generale Antifraudă Fiscală nu utilizează Call Center-ul ANAF în relația cu contribuabilii. ANAF a primit sesizări din partea unor contribuabili în care afirmă că sunt sunați de pe numărul 031.403.91.60 (Call Center ANAF), iar apelanții se recomandă ca fiind de la Antifraudă și solicită contribuabililor date personale, detalii […]

V-ar putea interesa și: