Numărul de cazuri active de Covid-19, în scădere în România

Numărul de cazuri active de boală Covid-19 este în scădere în România.

Potrivit datelor furnizate de Worldmeters.info, cel mai mare număr de cazuri active s-a înregistrat pe 29 aprilie: 7.716 cazuri. De atunci a scăzut constant, iar pe 2 mai s-au înregistrat 7.414 cazuri.

Președintele României a declarat că măsurile de izolare impuse prin ordonanțe militare s-ar putea relaxa treptat după 15 mai, dacă numărul de cazuri va fi în scădere.

Citește și:

VIDEO Klaus Iohannis despre viața după 15 mai. Ce restricții vor rămâne în vigoare

Coronavirus în Constanța. Rata de vindecare a depășit 75%

Dr. Irina Dumitru: „Medicina înseamnă și suflet, și trup, și ceva mai mult”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coronavirus în Constanța. Rata de vindecare a depășit 75%

Dum mai 3 , 2020
Rata de vindecare în rândul bolnavilor de Covid-19 a depășit 75% în județul Constanța. Este printre cele mai mari din întreaga țară. „De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 243 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 11 persoane au decedat din […]
spitalul de boli infectioase

V-ar putea interesa și: