Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei se apropie de 200

gripa deces

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei se apropie încet, dar sigur, de 200.

Potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, transmisă vineri, acesta a ajuns la 192.

Ultima persoană care a murit de gripă este o femeie de 55 de ani, din Brăila, confirmată cu virus gripal tip A.

Aceasta nu avea condiţii medicale preexistente cunoscute, însă nu fusese vaccinată antigripal.

Victima cu numărul 191 a murit miercuri, în Cluj. E vorba despre o femeie de 86 de ani.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Iași vrea să interzică mașinile poluante din oraș. E bună măsura și pentru Constanța?

vin apr. 5 , 2019
Primăria Iaşi vrea să interzică, treptat, utilizarea mașinilor poluante în municipiu, până la 1 ianuarie 2023. La acea dată, nu va mai avea voie să circule nicio mașină care nu îndeplinește cel puțin norma de poluare Euro 5. Primăria Iași a anunțat, printr-un comunicat de presă, că pregăteşte măsuri ample […]
rabla in trafic

V-ar putea interesa și: