Nunta Simonei Halep: cu telefoane, fără președinte, fără declarații

Simona Halep se mărită azi. În presă au apărut informații potrivit cărora sportiva ar fi interzis telefoanele mobile și orice aparate de filmat, dar și că președintele Klaus Iohannis ar putea participa la eveniment.

Tatăl Simonei Halep, Stere, a făcut primele declarații și a clarificat lucrurile. Acesta a stat câteva minute de vorbă cu jurnaliștii, imediat ce fiica lui a părăsit locuința acestuia, cel mai probabil pentru a se pregăti pentru ceremonie. Sportiva nu a dat nicio declarație presei.

„Nu știu câți invitați vor fi la ceremonie. Această informație nu o am. Vor fi și nașii. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate. Noi suntem foarte transparenți, normali, nu s-au interzis telefoanele mobile în locație. Nu avem nimic de ascuns”, a declarat acesta atunci când a fost întrebat dacă este adevărat că Simona ar fi interzis invitaților să poarte la eveniment telefoane mobile.

Klaus Iohannis nu va participa la cununia civilă a Simonei Halep. „Nu va veni la eveniment. Nu a fost trimisă o invitație la Administrația Prezidențială. Invitații sunt așteptați. Fiecare se îmbracă așa cum poate, cum se simte bine. O să fie muzică. Doamne ajută, multă sănătate”, a declarat tatăl Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători astăzi civil, în jurul orei 16.00. În urmă cu puțin timp, au apărut primele imagini cu tenismena, în timp ce părăsea casa tatălui ei. Cel mai probabil aceasta mergea spre locul în care se va aranja pentru marele moment. Îmbrăcată lejer, Simona Halep a părăsit casa tatălui său în jurul orei 11. Vizibil emoționată de ziua cea mare, jucătoarea de tenis s-a urcat la volanul bolidului de lux și nu a vrut să ofere nicio declarație. În această dimineață, Simona Halep a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. (…) O zi frumoasă tuturor!”, a scris sportiva.

Sursa: Libertatea.ro

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aici puteți vedea harta interactivă a parcărilor din Constanța

Wed Sep 15 , 2021
Primăria Constanța a elaborat o hartă interactivă în care vor putea fi vizionate distinct toate parcările. Așa veți ști mai bine cum sunt împărțite zonele de parcare în oraș. Conform hărții, zonele 0 și 1 de parcare au fost marcate cu portocaliu, respectiv cu albastru, astfel: Zona 0 cuprinde 17 […]