O actriță celebră a murit răpusă de cancer

Kirstie Alley, actrița din Cheers și Uite cine vorbește, a murit la vârsta de 71 de an după o luptă cu cancerul, descoperit recent.

Moartea lui Alley a fost confirmată luni seară printr-o declarație a copiilor ei, William „True” Stevenson și Lillie Price Stevenson, declarație postată pe contul ei de Twitter. Și managerul ei a confirmat decesul. Alley fusese diagnosticată recent cu cancer și era tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, a dezvăluit familia ei.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea. Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Foto: Twitter
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Protest spontan la rafinăria Petromidia. Sindicaliștii cer 1.500 de lei în plus la salariu

Tue Dec 6 , 2022
Peste 300 de angajaţi de la Rafinăria Petromidia protestează, marţi, nemulţumiţi de amânarea negocierilor pentru creşterile salariale. Oamenii refuză să mai intre la muncă până când nu vor primi un răspuns din partea conducerii. Liderul de sindicat de la Rafinăria Petromidia, Petre Tancău, a declarat pentru News.ro că muncitorii protestează […]

V-ar putea interesa și: