O agenție fiscală se închide, vineri, din cauza întreruperii curentului electric

spitVineri, 09 martie 2018, agenția fiscală din str. Badea Cârțan nr. 3 va fi închisă pentru operațiunile specifice, exceptând eliberarea în termenul legal a certificatelor de atestare fiscală. Măsura vine ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică de către Enel Distribuție Dobrogea, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a unor instalații electrice.

Instituția recomandă cetățenilor să se adreseze celorlalte ghișee, situate la următoarele adrese:

– Agenția fiscală nr. 2 – str. N. Grindeanu nr. 66;

– Agenția fiscală nr. 3 – str. Sulmona nr. 22;

– Agenția fiscală nr. 5 – City Park Mall;

– Agenția fiscală nr. 6 – bd. Tomis nr. 112.

Amintim că pentru a alege agenţia fiscală mai puțin aglomerată la care se vor deplasa, contribuabilii pot accesa site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea SPIT live. Totodată, contribuabilii pot ofectua diverse operațiuni, fără a se mai deplasa la ghişeele instituţiei, accesând site-ul www.spit-ct.ro sau utilizând aplicația Etax Mobile SPIT.

De luni, 12.03.2018, agenția revine la program normal.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O femeie a murit după ce s-a aruncat de pe podul din Medgidia

Fri Mar 9 , 2018
O femeie a murit după ce s-a aruncat de pe podul din Medgidia. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit imediat ce au fost anunțați și au reușit să o scoată din apă. Apelul a fost dat de un trecător. Medicii au încercat să o resusciteze și au transportat-o la […]