O agenție imobiliară cu o cifră de afaceri de 5.000 de lei în 2020, anul înființării, le-a dezvăluit tinerilor din PNL „misterele imobiliarelor”

Tinerii din PNL au învățat, sâmbătă, 5 martie, despre imobiliare. La sediul partidului a avut loc un eveniment intitulat „Imobiliarele, un mister…? Încotro?”.

Liberalii spun că printre temele discutate s-au numărat „Prognoza privind piața imobiliară din 2022” , „Piata rezidentiala din Romania” , „Cresterea preturilor materialelor de constructii”, si „Contextul Geopolitic actual in raport cu piata imobiliara”.

„Tineretul National Liberal rămâne în continuare cea mai bună școală politică pentru tinerii liberali. Inițiativa și implicarea, spiritul de echipă și perseverența sunt valori care au consacrat Tineretul Național Liberal și care vor continua să reprezinte piatra de temelie care stă la baza activității noastre.”, a anunțat Adrian Lupașcu, prim-vicepresedinte TNL.

Prezentarea a fost susținută de Alina Popa și Claudiu Petrovici, despre care liberalii spun că sunt „doi experți imobiliari”. Ambii lucrează la Alliance Real Estate Business Center SRL, o agenție imobiliară care și-a făcut reclamă în timpul evenimentului, prin afișarea unui roll-up.

Alliance Real Estate Business Center SRL este o agenție imobiliară tânără în piața din Constanța. A fost înființată în septembrie 2020. Cele mai recente date depuse la Ministerul Finanțelor sunt cele din 2020, când firma a înregistrat o cifră de afaceri de 5.000 de lei și o pierdere de 8.210 lei, potrivit Confidas.ro.

Agenția are doi asociați: Bosoc Laurențiu Sorin și Patsomitis Edward Adrian.

Bosoc Laurențiu Sorin apare ca asociat în 4 firme, din care una este radiată din 2000. Din cele trei firme în funcțiune în 2020, una – Boss Company SRL – a avut o cifră de afaceri de 528.179 lei și un profit de 330.256 lei, realizat cu un angajat. Aici are numai 50% din acțiuni, restul fiind deținute de o anume Tașcă Dorina. Firma este o agenție imobiliară.

Cei doi sunt asociați și în Axa Five SRL, care a cerut, în 2015, un PUZ pentru zona delimitată de strada Țepeș Vodă, I GH. Duca, Călugăreni și Mihăileanu (detalii AICI). Tașcă Dorina a mai cerut un PUZ pentru zona delimitată de Str. Gh. Marinescu, Șoseaua din Vii, Veniamin Costache, Vârful cu dor. Firma are însă zero lei cifră de afaceri în 2020.

Firma radiată se numește Euro Style Intermed. Și aceasta era o agenție imobiliară. În 2014 avea zero angajați, o cifră de afaceri de 161.290 de lei, un profit de 148.733 lei, active imobilizate de 17.311 lei și datorii totale de 1.738.767 lei.

Patsomitis Edward Adrian apare asociat, pe lângă Alliance Real Estate Business Center, în Intermer Grup, radiate în 2002, în Patsomitis Edward Adrian Întreprindere Individuală, radiate în 2012, și în Acropolreal Estate Brokerage SRL, care funcționează și care este, ați ghicit, tot o agenție imobiliară, și pe care o deține 100%. În 2020, firma a avut un angajat, care a reușit o cifră de afaceri de 141.569 lei. Bilanțul indică o pierdere de 31.541 de lei. SRL-ul nu are niciun leu datorie.

OPINIE

Le recomandăm tinerilor din PNL să invite la o dezbatere despre imobiliare pe actual city-manager, Felicia Ovanesian, numită în funcție de primarul PNL, Vergil Chițac. Aceasta este o cunoscătoare a domeniului, după ce a fost avocata mai multor persoane, precum celebrul Georgică Giurgiucanu, din dosarul Retrocedărilor, sau a unor firme care au construit mult în Constanța, iar acum are un cuvânt greu de spus la ce se întâmplă urbanistic în oraș.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premierul israelian s-a întâlnit timp de aproximativ trei ore cu președintele Rusiei

sâm mart. 5 , 2022
Premierul israelian, Naftali Bennett, s-a întâlnit sâmbătă. timp de aproximativ trei ore. cu președintele rus Vladimir Putin la Moscova, potrivit unui oficial israelian. Întâlnirea neanunțată a avut loc „cu binecuvântarea administrației americane”, a declarat Biroul Primului Ministru israelian într-un comunicat, potrivit CNN. Oficialul israelian a spus că demersul diplomatic al […]
putin

V-ar putea interesa și: