O alee din Constanța devine arteră cu sens unic

Începând de miercuri, 1 septembrie, aleea Lupeni, care înconjoară locul de joacă, de pe strada cu același nume, va intra în reabilitare. Se va reface covorul asfaltic, se vor reabilita trotuarele, se vor asfalta și reamenaja aleile de acces către blocurile de locuințe, totul pentru ca atât pe carosabil, cât și pe trotuare să se poată circula în condiții de siguranță.

„Tot de miercuri, aleea care înconjoară locul de joacă se va transforma în arteră cu sens unic pentru fluidizarea circulației.”, a anunțat Primăria Constanța.

Lucrări de acest gen se vor desfășura, pe rând, pe toate străzile și aleile din municipiul Constanța pe care este nevoie de reabilitare și reconfigurare, a mai anunțat instituția.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Medgidia, capitala picturii. Vernisajul Taberei Internaționale „Lucian Grigorescu”

lun aug. 30 , 2021
Medgidia este un punct important pe harta culturii din România, și prin Tabăra Internațională de Pictură „Lucian Grigorescu”. Sâmbătă, 28 august 2021, s-a încheiat cea de-a XVII-a ediție. Evenimentul a fost punctat printr-o inedită expoziție de pictură care a captat interesul atât al iubitorilor de artă cât și al reprezentanților […]
vernisaj-medgidia-1

V-ar putea interesa și: