O ambulanță privată a lovit o Dacie

accident ovidiu
Dacia a fost lovită în lateral, șoferul acesteia a fost rănit

Astăzi, în jurul orei 07:00, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, a condus un autoturism, o ambulanță privată, pe raza localității Ovidiu.

Când a ajuns la intersecția tip sens giratoriu cu DN2A km 201, a pătruns în sensul giratoriu, unde a intrat in coliziune cu autoturismul marca Dacia, condus de un bărbat, de 65 de ani.

Șoferul Daciei a fost rănit în urma impactului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 70 de garaje dărâmate într-o singură lună în Constanța

vin feb. 15 , 2019
Polițiștii locali din Constanța au continuat activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială. Aproape 70 de garaje au fost dărâmate într-o singură lună. Astfel, în perioada 14.01.2019 – 14.02.2019, au […]

V-ar putea interesa și: