O angajată a Universității Ovidius din Constanța, depistată cu noul coronavirus

universitatea ovidius constanța

O angajată a Universității Ovidius din Constanța a fost depistată cu noul coronavirus. Aceasta lucrează în cadrul Direcției Resurse Umane și Salarizare (DRUS) și a revenit recent din concediu.

În acest context, instituția a anunțat că intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

„A fost declanșată o anchetă epidemiologică internă, pentru identificarea contacţilor și supravegherea acestora. Până în acest moment, a fost testat întregul personal al DRUS. Totodată, astăzi, s-au dezinfectat toate spațiile administrative.”, a anunțat conducerea universității.

De asemenea, se mențin măsurile dispuse prin Decizia nr. 98/15.05.2020 a conducerii: restricționarea activităților cu publicul la sediile Universității „Ovidius” din Constanța, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor. Facem un apel către toți angajații și  studenții, dar și către partenerii instituționali să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.