VIDEO. O ardeleancă a sponsorizat cu 5.000 de lei delfinii

Cristina Madău, o ardeleancă, a sponsorizat delfinii din Constanța cu 5.000 de lei. ”Am doar pretenția ca banii să fie folosiți pentru bunăstarea delfinilor, pentru activități științifice”, a spus ea.

Gestul său a fost apreciat de directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă.

”Vreau să o mediatizez în felul acesta. Am și un interes: poate mai vin și alții să sponsorizeze activitatea delfinariului. Avem bani, avem concursul Consiliului Județean, care înseamnă o susținere importantă din punct de vedere investițional – toată clădirea delfinariului a fost construită cu fonduri europene accesate de Consiliul Județean. Sunt însă mici lucruri mărunte pentru care astfel de fonduri de sponsorizare sunt binevenite. Sunt și programe științifice mai accesibile cu sponsorizări”, a spus Adrian Bîlbă.

Cristina Madău este antrenoare de înot și locuiește în Oradea.

Detalii în clipul de mai jos:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Dan Tivilichi, directorul Portului Constanța, la masă cu operatorii. Ce au discutat

Thu May 18 , 2017
Operatorii portuari din Portul Constanța au participat, miercuri, 17 mai 2017, la sediul Administrației Porturilor Maritime, la o nouă întâlnire cu conducerea companiei pentru a discuta principalele teme de interes despre activitatea de pe platforma portuară. Reprezentanți ai operatorilor portuari reuniți în cadrul Organizației Patronale Constanta Port Business Association, ai […]
operatori portuari cnapmc