O asistentă de la SAJ Constanța are nevoie de sânge

Medicii și tot personalul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța vă roagă să ajutați o asistentă care lucrează acolo.

Are numai 36 de ani și mare nevoie de sânge.

Asistente medicală este internată pe secția de obstretică ginecologie și a suferit un șoc hipovolemic.

Dacă puteți dona sânge pentru ea, mergeți la centrul de transfugii și menționați numele: Sima Ionela.

Ea, familia și colegii vă sunt recunoscători.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța organizează o acțiune publică de solidaritate cu Ucraina

joi mart. 10 , 2022
Primăria municipiului Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că organizează sâmbătă, 12 martie a.c., începând cu ora 12.00, pe platoul din fața intrării în sediul Prefecturii (bd. Tomis nr. 51), o acțiune publică de solidaritate cu Ucraina, în cadrul unei ample inițiative de sprijin care are loc, în ziua […]

V-ar putea interesa și: