O avarie a CET Palas a lăsat o parte din Constanța fără apă caldă

electrocentrale sa cet palas
Electrocentrale Constanţa S.A. (CET Palas) a comunicat în data de 04.07.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 65, 71, 72.

În consecinţă, în lipsa agentului termic primar nu se poate asigura distribuția apei calde de consum în perimetrul străzilor: bd. Ferdinand, bd. 1 Decembrie 1918, bd. I.C. Brătianu, str. București, str. Atelierelor.

„Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.”, au anunțat reprezentanții RADET Constanța.

Pentru relaţii suplimentare sunați la numărul de telefon 0241.585.300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanța S.A. (CET Palas).

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Simpozion internațional. Cinstirea sfinților dobrogeni Epictet și Astion. Sfințire loc mânăstire

Thu Jul 4 , 2019
Arhiepiscopia Tomisului a anunțat că în acest sfârșit de săptămână vor avea loc trei evenimente: un simpozion internațional, cinstirea sfinților dobrogeni Epictet și Astion și sfințirea unui loc de mânăstire. Sâmbătă, 6 iulie, la mănăstirea Dervent, va avea loc simpozionul internațional „Destine frânte pentru țară în vatra istorică românească”. Evenimentul, […]