O bătrână a murit după ce a căzut într-o fântână

O bătrână a murit, în localitatea Valea Dacilor, Medgidia, după ce a căzut într-o fântână.

Pompierii au fost anunțați prin 112. Au intervenit cei din cadrul Detașamentului Medgidia cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD B.

Fântâna are o adâncime de aproximativ 20 de metri.

„Au reușit să scoată femeia, au predat-o cadrelor medicale însă acestea au fost nevoite să declare decesul”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Puteți vota și cu acte de identitate expirate în perioada 1 martie – 27 septembrie

mar sept. 22 , 2020
Direcția Locală de Evidență Persoane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța anunță că persoanele care nu ajung să-și preschimbe actele de identitate în această perioadă și ale căror documente au expirat în perioada 1 martie – 27 septembrie își pot exercita dreptul de vot în baza acestora. Documentele sunt valabile, potrivit […]

V-ar putea interesa și: