O bătrână a sunat la 112 pentru că moare de frig și singurătate. Au decedat pe rând băiatul, soțul, fratele, și sora

Caz cutremurător în Constanța. O bătrână a sunat la 112 pentru a anunța că moare de frig și singurătate în casă.

Cazul a fost adus la cunoștință de polițistul local Gabriel Enache, care s-a deplasat la caz, pe strada Revoluției din 22 Decembrie, nr. 31.

„Este greu de înțeles și acceptat…dar se întâmplă în zilele noastre și in țară noastră!!! Această măiță a sunat la 112 că moare de frig și singurătate in casă…”, spune polițistul local.

Femeii i-au murit, pe rând, toți cei iubiți: băiatul, soțul, fratele, și sora. La 83 de ani, a ajuns singură pe lume.

„Sunt împreună cu colegii aproape în fiecare zi lângă acest SUFLET lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu!”, a scris Gabriel Enache pe pagina sa de socializare.

V-ar putea interesa și:

Într-un tricou Palm Angels cu mânecă lungă care costă cât salariul minim pe economie, președintele CJ Constanța a fost în pelerinaj la locurile sfinte alături de IPS Teodosie

Constanța, oraș sărac. Pe ce cheltuie primăria banii noștri. „Punctul pe i” la Tomis TV

Constanța, cel mai sărac dintre marile orașe ale României

Sursă foto: Facebook/Gabriel Enache


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inspectori în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală plasaţi în arest la domiciliu după ce ar fi cerut mită

sâm ian. 28 , 2023
Doi inspectori în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au fost plasaţi în arest la domiciliu, după ce ar fi cerut mită administratorului unei firme pentru a aplica o sancţiune mai mică decât cea prevăzută de lege pentru neregulile constatate, a informat, sâmbătă, DNA. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – […]
anaf

V-ar putea interesa și: