O bătrână care suferă de Parkinson a dispărut de acasă COMPLETARE

COMPLETARE 25 octombrie. Femeia a fost identificată de polițiști în cursul nopții trecute. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În această seară, în jurul orei 21.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a lui GACHE GEORGETA, de 70 de ani, din municipiul Constanța.

În cursul zilei de astăzi (nu se cunoaște ora exactă), femeia a plecat, în mod voluntar, de la domiciliul de pe strada I.G. Duca din municipiul Constanța, fără a reveni până în prezent.

Polițiștii au menționat faptul că femeia suferă de Parkinson.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Pompierii români și bulgari s-au pregătit în comun în cadrul unui proiect european

Tue Oct 25 , 2022
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în calitate de Beneficiar Partener, implementează proiectul JOINT VOLUNTEERING FOR A SAFER LIFE – cod e-MS ROBG 332, în parteneriat cu Municipalitatea Tutrakan (Bulgaria) – Lider de proiect, Direcția Generală Siguranță Împotriva Incendiilor și Protecție Civilă – Ministerul Afacerilor Interne (Bulgaria) – Beneficiar Partener […]

V-ar putea interesa și: