O bătrână de 87 de ani, uitată de medici pe holurile Spitalului Județean Constanța?! Mărturii ca din filme de groază. VIDEO

UPDATE 03 ianuarie. La nivelul SCJU se va demara o anchetă pentru a se stabili dacă au existat abateri de la conduita profesională a personalului medical şi agenţilor de pază. Conducerea SCJU recomandă tuturor celor nemulţumiţi de activitatea medicală să sesizeze în scris aceste fapte.

O doamnă din Constanța a postat, în urmă cu puțin timp, un mesaj plin de durere și frustrare pe Facebook. Aceasta spune că mama ei este, practic, uitată de medicii din Spitalul Județean Constanța pe holurile unității.

”As dori sa va impartasesc modul in care se trateaza bolnavii din Spitalul Judetean Constanta. de la ora 1 Dimineata. si pana la orele 19.39 ne aflam la URGENTA!! Fara sa rezolve situatia AU UITAT SA FACA TOMOGRAF SI ASTFEL A TREBUIT SA MAI STAM INCA 6 ORE IN PLUS! AM SOLICITAT O SALVARE PT TRANSFER LA SPITALUL DE BOLI INFECTIOASE. RASPUNS ” NU AVEM SALVARI ” DATI-MI O SOLUTIE!! CE SA FAC?! LA CINE SA APELEZ? SUNT SI EU OPERATA DE COLOANA!! share va rog !! As dori sa mentionez ca mama are virsta de 87 ani si imobilizata iar aceste ore le petrece pe o targa veche care nu face decit sa-i accentueze durerile”, este mesajul acesteia.

Comentariile celor care au citit postarea sunt la fel, dacă nu cumva mai grave.

”Am fost acum cateva luni la urgenta si am vazut un om care a lesinat la intrare.era o doctorita iesita la tigare, nici nu s a deranjat sa se duca sa vada ce are, noroc cu cel de la paza ca a fugit dupa o targa si un medic”, a spus un prieten de-al acesteia.

”Eu am stat 9 ore in spitalul mare cu varsaturi severe avand ulcer duodenal .. si ma simteam foarte rau … si nu am fost bagat in seama pana nu am apelat la asa zisele pile”, a spus altcineva.

”Rusine medicilor din Constanta! Mare rusine! Oare stiti ce inseamna “rusine”? Ati simit vreodata, voi care pretidenti ca sunteti medici, ca atunci cand iti bati joc de un om, cand nu-ti pasa de el, indiferent de varsta ori statut social, ar trebui sa simti rusine? Este un sentiment specific oamenilor, asa ca nu cred ca stiti ce inseamna “rusine”!
Aceeași chestie mi s-a întâmplat și mie,daca nu interveneam să merg la privat după ce mi sa spus că copilul meu nu are analize de speriat si când i sa făcut ecografie dr mi-a dat verdictul avea tumoare care a doua zi a fost operată de urgență după multe drumuri,trist dar adevărat!!! ???
Ați prins .. Tura respectiva..(de noapte),tura de zi și iarăși tura de noapte,e incredibil, același lucru mi sa întâmplat și mie,am fost nevoit să renunț, … Motivul,,nu m-ai puteam de foame,,cum am intrat, așa am ieșit,. Fără nici o schimbare,,an spital acum de duci sa mori nu sa te facă bine,,, plătim, plătim. Bani luați cu japca. Spitalului județean Constanța, terțiari…
Asa am stat si eu de la ora 17 la 3 dimineata, cateva analize dupa care ma trimis la spitalul de boli infectioase, unde plecat cu taxi ca nu aveau ambulanta
Ăsta e sistemul romanesc….În luna aprilie anul trecut strigam disperata peste tot……
Din păcate mama mea a murit atunci în Spitalul județean de septicemie cu e coli. Am aflat diagnosticul din certificatul constatator. ….

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Conditii mizerabile,aroganta maxima!Am fost cu mama mea de 80 de ani si ne-am lovit de aceeasi indolenta.Daca ai peste 80 de ani esti privit cu nedumerire,cam ce mai vrei pe aici.Aceeasi atitudine la Spitalul Militar unde doctorita Iordache tipa la bolnavi si apartinatori”lasati-ma cu hipertensiunea ca hipertensivi sintem toti”!Aspectul cel mai grav este ca in mare majoritate personalul este tinar,nepregatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.