O butelie a explodat imediat după ce a fost scoasă din casă

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală pentru patru persoane

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați astăzi să intervină în municipiul Constanța, pe strada Crinului, unde a explodat o butelie.

Din primele informații gazul din butelie a luat foc la robinet. Proprietarul a reușit să scoată butelia afară. Acesta a explodat. 

Nu sunt victime în urma exploziei, doar pagube materiale. 

Reprezentanții ISU spun că patru persoane au primit asistență de la echipajul SMURD B Palas pentru atac de panică. Nu a fost nevoie să fie transportate la spital. 

Au fost afectate geamurile casei și gardul.

La caz a intervenit Detașamentul Palas al ISU cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Memorialul Ivan Patzaichin va fi inaugurat pe data de 8 septembrie 2023

mar feb. 7 , 2023
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat pe 7 februarie, alături de Ivona Potzaichin – Rusu, președinte al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 și Teodor Frolu, vicepreședinte al aceleiași asociații, la o conferință de presă pe tema Memorialului Ivan Patzaichin (ansamblu arhitectonic ce va fi amplasat pe faleza […]
Memorialul Ivan Patzaichin va fi inaugurat pe data de 8 septembrie 2023

V-ar putea interesa și: