O constănțeancă a devenit campioană mondială la săritura în lungime

Performanță de excepție pentru România.

Studenta Universității „Ovidius” din Constanța, Alina ROTARU a câștigat azi în Taipei Medalia de AUR la săritura în lungime, devenind CAMPIOANĂ MONDIALĂ UNIVERSITARĂ cu o performanță de 6,65 metri în cadrul UNIVERSIADEI 2017 organizată de FISU.

Anunțul a fost făcut de Alin Larion, antrenor de atletism la CS Farul și cadru didactic la Facultatea de Sport și Educație Fizică din cadrul Universității Ovidius.

Competiția este cea mai puternică la nivel mondial pentru studenții sportivi.

România a cucerit până acum la Taipei medalii doar la gimnastică artistică și atletism.

Bilanțul delegației noastre este de trei medalii de aur și trei de bronz. Două de aur au fost cucerite de gimnasta Larisa Iordache, la individual compus și la sol, iar cele de bronz au fost obținute de Larisa Iordache (bârnă), Andrei Muntean (sărituri) și Andrei Gag (aruncarea greutății).

România participă la ediția a 29-a a Universiadei de vară cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi. Sportivii români concurează la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo pe apă masculin, gimnastică artistică, scrimă și judo.

România s-a clasat pe locul 29 pe națiuni la Universiada de vară din 2015, de la Gwangju (Coreea de Sud), obținând 1 medalie de aur, 3 de argint și 3 de bronz.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pagina oficială de Facebook a publicației Constanța 100% a strâns peste 15.000 de like-uri

joi aug. 24 , 2017
Pagina oficială de Facebook a publicației Constanța 100% a strâns peste 15.000 de like-uri până în prezent. Mai exact, la ora redactării acestui articol, am înregistrat un număr de 15.115 like-uri și 15.224 de urmăritori. Unele dintre articolele sau clipurile video publicate pe această pagină au adunat sute de mii […]

V-ar putea interesa și: