O delegație din SUA, în vizită la Spitalul Județean Constanța

În perioada 09-14 septembrie 2019, secția Clinică de Neonatologie este gazda unei echipe de specialiști în neonatologie, venită tocmai din Statele Unite, de la Norton Children’s Hospital din Louisville, Kentucky.

Din delegație fac parte prof.  Dan L. Stewart, specialist în neonatologie, membru al Academiei Americane de Pediatrie și al Consiliului American de Pediatrie, Francis Joseph Morabito (terapist respirator, specialist în ventilație asistată) și Haley Jane Ward, asistent șef.  

Profesorul Dan L. Stewart a participat la Coferința Națională de Neonatologie care a avut loc la Poiana Brașov, în perioada 5-7 septembrie, iar la Constanța va rămâne toată săptămâna, urmând să ia parte la activitatea din cadrul secției Clinice de Neonatologie a SCJU, să studieze și să analizeze cazurile, să susțină prelegeri pe diferite teme de actualitate și mare interes în neonatologie.

Echipa medicală din cadrul Secției de Neontologie a fost invitată să participe la un schimb de experiență care se va ține anul viitor, la Norton Children’s Hospital, Louisville.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.