O dimineață plină de accidente pe șoselele din Constanța

Distribuie:
Un autoturism s-a răsturnat la ieșirea din Tariverde (foto: SAJ Constanța)

Dimineața zilei de duminică, 8 septembrie, este una plină de accidente pe șoselele din județul Constanța.

Astăzi, în jurul orei 10 :30, un bărbat de 48 ani a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Topraisar, din direcția  Amzacea către Moviliţa, iar în dreptul unei săli de jocuri, ar fi oprit în afara părţii carosabile, ulterior efectuând manevra de mers înapoi fără să se asigure și a surprins și  accidentat un bărbat, care se deplasa prin spatele autoturismului. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, de 61 de ani.

Pe la ora 12 :00, o femeie de 52 ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe str. Bucovinei, dinspre strada Decebal către DN 39, iar la intersecţia cu aceasta, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, pătrunzând în intersecţie si intrând în coliziune cu un autoturism, care circula pe DN 39 din direcţia Eforie Sud către Agigea. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 33 ani şi a unui minor de 7 ani, pasageri în al doilea autoturism.

Circa minute mai târziu, un autoturism s-a răsturnat, la ieșirea din Tariverde, pe drumul național 22. Polițiștii spun că un bărbat de 33 ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa, iar la km 248+280, pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul direcției către stânga, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de  de 30 ani şi a unui minor de 10 ani,  pasageri în auto.

După alte cinci minute, a avut loc un nou accident. De data aceasta, chiar în municipiul Constanța, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mihai Viteazu. O persoană a fost rănită.

Completare ora 15.17. Un alt accident a avut loc pe Autostrada Soarelui, în urmă cu puțin timp. Detalii AICI.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.