O elevă a Colegiului Militar „Alexandru Ioan Cuza” a obținut premiul al doilea la olimpiada națională de limba italiană, deși nu o studiază la școală

Elev sergent Petrea Ramona din clasa a XII-a B a reușit performanța de a obține premiul II la Olimpiada Națională de Limbi Romanice – limba italiană, desfășurată la Târgu Jiu, în perioada 26-30 aprilie 2022.

Deși limba italiană nu este una dintre materiile ce se studiază în cadrul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, dedicarea și perseverența Ramonei, elemente esențiale pentru a atinge un nivel înalt de succes, i-au adus acesteia rezultate notabile ce i-au încununat efortul depus, au transmis reprezentanții instituției.

„Experiența Olimpiadei Naționale de Limbi Romanice de la Târgu Jiu a fost unică. Am avut ocazia să întâlnesc mulți oameni frumoși, ocazie ce ne-a arătat faptul că avem multe lucruri în comun, centrul de greutate fiind reprezentat de limba italiană. Am avut de învățat multe lucruri de la persoanele pe care le-am întâlnit cu această ocazie. Domnii profesori care au făcut parte din comisie au fost foarte deschiși la idei noi și opinii. Am legat multe prietenii și regret că nu pot repeta această experiență extraordinară, cel puțin, nu momentan. Orașul Târgu Jiu mi-a rămas în suflet, fiind un oraș superb, cu oameni primitori. Pe această cale, doresc să le mulțumesc doamnei profesor Angela Doicescu și domnului diriginte, Mădălin Roșioru.”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se întâmplă în România: i-au furat poarta cu totul

Sat May 7 , 2022
O femeie din județul Constanța a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Când s-a trezit dimineață a observat că nu mai avea poartă! „În jurul orei 1:00 mi-au fost furate porțile! Înregistrarile au fost predate politiei! Ofer recompensa pentru orice informație utila!”, a scris aceasta, pe pagina sa […]