O elevă a Colegiului Militar „Alexandru Ioan Cuza” a obținut premiul al doilea la olimpiada națională de limba italiană, deși nu o studiază la școală

Elev sergent Petrea Ramona din clasa a XII-a B a reușit performanța de a obține premiul II la Olimpiada Națională de Limbi Romanice – limba italiană, desfășurată la Târgu Jiu, în perioada 26-30 aprilie 2022.

Deși limba italiană nu este una dintre materiile ce se studiază în cadrul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, dedicarea și perseverența Ramonei, elemente esențiale pentru a atinge un nivel înalt de succes, i-au adus acesteia rezultate notabile ce i-au încununat efortul depus, au transmis reprezentanții instituției.

„Experiența Olimpiadei Naționale de Limbi Romanice de la Târgu Jiu a fost unică. Am avut ocazia să întâlnesc mulți oameni frumoși, ocazie ce ne-a arătat faptul că avem multe lucruri în comun, centrul de greutate fiind reprezentat de limba italiană. Am avut de învățat multe lucruri de la persoanele pe care le-am întâlnit cu această ocazie. Domnii profesori care au făcut parte din comisie au fost foarte deschiși la idei noi și opinii. Am legat multe prietenii și regret că nu pot repeta această experiență extraordinară, cel puțin, nu momentan. Orașul Târgu Jiu mi-a rămas în suflet, fiind un oraș superb, cu oameni primitori. Pe această cale, doresc să le mulțumesc doamnei profesor Angela Doicescu și domnului diriginte, Mădălin Roșioru.”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se întâmplă în România: i-au furat poarta cu totul

sâm mai 7 , 2022
O femeie din județul Constanța a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Când s-a trezit dimineață a observat că nu mai avea poartă! „În jurul orei 1:00 mi-au fost furate porțile! Înregistrarile au fost predate politiei! Ofer recompensa pentru orice informație utila!”, a scris aceasta, pe pagina sa […]

V-ar putea interesa și: