O familie a reclamat la Poliție că fata de 15 ani i-a fost răpită. Ea plecase însă de bună voie să-și negocieze căsătoria pe bani

Minora a fost căutată de 21 de polițiști

În cursul zilei de ieri, la sediul Poliției municipiului Medgidia, s-a prezentat o femeie de 38 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa, o minoră de 15 ani, ar fi fost răpită și condusă în județul Tulcea, cu un autoturism, pentru a i se propune acesteia să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minora în cauză, ca urmare a unei înțelegeri anterioare la domiciliul acesteia, ar fi plecat cu un membru al familiei în municipiul Tulcea în vederea negocierii unei căsătorii contra unei sume de bani.

Altfel, în cursul serii de 28 august a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii consțănțeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, au depistat-o pe tânără, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Medgidia.

Minora în cauza a fost examinată medico-legal și s-a constatat faptul că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredințată familiei.

La acțiune au participat 21 de polițiști, din care 6 membri ai Serviciului de Acțiuni Speciale (S.A.S.).

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se oprește apa în localitatea Băneasa

Thu Aug 29 , 2019
Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere și de igienizare arezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare Băneasa, RAJA SA va sista furnizarea de apă potabilă, vineri – 30august 2019, în intervalul orar 08,00 – 12,00. În acest timp nu vor avea apă potabilă la robinete toți […]

V-ar putea interesa și: