O fată de 14 ani a plecat de două săptâmâni de acasă și nu s-a mai întors. Ați văzut-o?

COMPLETARE. Minora a fost identificată. Nu a fost victima vreunei infracțiuni, a transmis Poliția.

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorei VÎLCU VANESSA IOANA, de 14 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

La data de 13 noiembrie a.c., aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent

Numita VÎLCU VANESSA IOANA are 1,60 m înălțime, 50 de kilograme, păr blond, lung, ochi verzi-căprui.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate la data plecării.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.”, a transmis IPJ Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiști pe străzi. Acțiuni în Constanța, Ovidiu, Mangalia, Cernavodă

Dum dec. 3 , 2023
În noaptea de 2 spre 3 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secțiile 2 și 4 Poliție, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța,  au derulat activități în cadrul Acțiunii „Blocada”. Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență, […]

V-ar putea interesa și: