O fată de 15 ani, tâlhărită pe stradă, ziua, în Constanța

Pe 11 iulie, în jurul orei 13.40, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Constanța, despre faptul că fiicei sale, în vârstă de 15 ani, i-ar fi fost smuls de la gât un lanț din aur (fotografie cu caracter demonstrativ)

O fată de 15 ani a fost tâlhărită pe strada Soveja din municipiul Constanța, ziua în amiaza mare. Un individ de 20 de ani i-a smuls lanțul de aur de la gât.

IPJ Constanța a anunțat că, la  data de 11 iulie, în jurul orei 13.40, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Constanța, despre faptul că fiicei sale, în vârstă de 15 ani, i-ar fi fost smuls de la gât un lanț din aur.

„În urma cercetărilor, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiul Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 12 iulie instanța de judecată a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul preventiv al IPJ Constanța.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.