O fată de 16 ani a fugit dintr-un centru de plasament acum o săptămână

O fată de 16 ani a fugit dintr-un centru de plasament acum 7 zile. Poliția a anunțat astăzi că este căutată.

Poliţişti din cadrul Secției 2 au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei ANDREEA-IULIANA BERESCHI, de 16 ani, din municipiul Constanța.

La data de 4 noiembrie 2020, aceasta a părăsit în mod voluntar Centrul de plasament ,,Micul Rotterdam” din municipiul Constanţa, fără a reveni până în prezent. Menţionăm faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate din centru.

SEMNALMENTE 

Înălţime 1,69 m., greutate 40 de kilograme, păr negru, ochi căprui, față ovală.

VESTIMENTAȚIE

La data plecării, minora purta pantaloni tip blue jeans de culoare albă, bluză albă, geacă de piele și ghete – ambele de culoare neagră.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția 2 Poliție tel.0241.502.467. sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența cazurilor de coronavirus a scăzut, din nou, în Constanța

Mon Jan 11 , 2021
Incidența cazurilor de coronavirus a scăzut, din nou, ușor, atât în municipiul Constanța, cât și în județ. Astfel, potrivit Direcției de Sănătate Publică, luni, 11 ianuarie, la nivelul județului se înregistrau 3,02 cazuri la mia de locuitori, față de 3,06, ieri. Asta înseamnă 2.329 de cazuri active. În municipiul Constanța, […]
coronavirus