O fată de numai 15 ani, reținută pentru mai multe furturi din locuințe

o fată de numai 15 ani, reținută pentru mai multe furturi din locuințe

O fată de numai 15 ani, reținută pentru mai multe furturi din locuințe, împreună cu o femeie de 31 de ani. Între cele două există și relație îndepărtată de rudenie.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuință prin metoda ,,împrietenire – prezentare produse cosmetice”, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat două persoane de sex feminin, o minoră de 15 ani și o femeie de 31 de ani, din municipiul Galați, bănuite de comiterea faptelor.

Astfel, în zilele de 4, 5 și 7 decembrie 2018, cele două femei ar fi săvârșit furturile pe raza municipiului Constanța, asupra unor persoane în vârstă.

Prejudiciul creat este de cirac 12.000 de lei.

La data de 27 februarie a.c., polițiștii constănțeni, cu sprijinul colegilor din cadrul IPJ Galați, au efectuat o percheziție la domiciliul femeii de 31 de ani, care ulterior a fost reținută pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în CRAP al IPJ Constanța, urmând ca la data de 28 februarie să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că cele două femei ar fi săvârșit alte 3 furturi din locuință în municipiul Craiova (zilele de 6,7 și 9 mai 2018) și una în municipiul Galați (14 ianuarie 2019). De asemenea, a mai fost identificată o femeie, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Galați, (aflată în prezent în închisoare), care ar fi participat la comiterea infracțiunilor de pe raza municipiului Craiova.

Polițiștii constănțeni continua investigațiile pentru probarea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.