O fată de numai 16 ani a murit într-un accident produs de un șofer care conducea sub influența alcoolului

Pe 21 octombrie, o fată de 16 ani s-a trezit pentru a se duce la liceu. Locuia în Lazu și învăța la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța. A ajuns pe Șoseaua Mangaliei, pe care a vrut să o traverseze. Au fost ultimele sale clipe de viață.

În jurul orei 06.40, un șofer de 54 de ani, care, deși era dis de dimineață, se afla sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o cu mașina.

Adolescenta a fost transportată la spital, unde a agonizat mai multe zile. Corpul ei n-a mai putut face față rănilor grave.

A plecat într-o lume mai bună.


Iată ce spune poliția despre accident:


„În data de 21 octombrie, în jurul orei 6.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, și un pieton, o tânără de 16 ani.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei, aceasta fiind transportată la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.