O femeie a dispărut de acasă, din Valu lui Traian

COMPLETARE ora 23.10. „Femeia plecată voluntar de la domiciliu a fost găsită în pădure, rătăcită. Se afla în stare ușoară de hipotermie.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la dispariția lui BAUBEC EMEL, de 61 de ani, din localitate.

În cursul zilei de 5 ianuarie, femeia a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masă rotundă informală: „Cultura în Cetate: cămașa lui Nessus, centură de castitate sau mantie de vreme rea? Rolul administrației în proiectele și proiecțiile culturale ale comunității”

Dum ian. 5 , 2020
La 15 ianuarie (ziua nașterii lui Mihai Eminescu) se celebrează prin lege (Legea nr. 238 din 7 decembrie 2010) Ziua Culturii Naționale. Celebrăm această zi cu mândria de a aparține uneia dintre cele mai vechi culturi europene și cu responsabilitatea de a nu lăsa să piară urmele acesteia. Asociația “Casa […]
Constanta - statuia Mihai Eminescu (4)

V-ar putea interesa și: