O femeie a păcălit cu zeci de mii de euro oameni care voiau să cumpere apartamente

La data de 27 iulie 2022, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

„Din cercetări a reieșit că o femeie ar fi indus în eroare mai multe persoane, de la care ar fi încasat sume de bani, cu titlu de avans, în vederea cumpărării unor imobile, care erau supuse unor executări silite, prin intermediul unei agenții imobiliare.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 90.000 de euro.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri utile cauzei.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Un comentariu la “O femeie a păcălit cu zeci de mii de euro oameni care voiau să cumpere apartamente

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Primăria Constanța derulează un proiect european împreună cu un oraș ucrainean bombardat aproape zilnic de armata rusă

mie iul. 27 , 2022
Primăria Municipiului Constanța implementează proiectul „Dezvoltarea industriilor culturale și creative în Bazinul Mării Negre”, acronim CREA-CENTERS, prin intermediul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020, alături de parteneri din 4 țări: Municipalitatea Çekmeköy – Turcia (liderul proiectului), Asociația Centrului de de Sprijin pentru Afaceri din Mykolaiv (Nikolaiev) – Ucraina, Municipalitatea […]

V-ar putea interesa și: