O femeie a vrut să jefuiască o bancă folosind o foarfecă

Fotografie cu rol demonstrativ

O femeie a intrat, vineri, într-o unitate bancară din municipiul Iaşi şi a cerut bani, ameninţându-i pe angajaţi cu o foarfecă, ea fiind scoasă ulterior afară. Femeia a fost identificată şi prinsă de poliţişti pe o stradă din Iaşi, fiind dusă la audieri.

În jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi că o femeie a intrat în unitatea Alpha Bank din cartierul ieşean Păcurari, a scos o foarfecă şi a solicitat bani.

Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de către angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime.

Femeia a fost identificată de poliţişti, fiind găsită pe o stradă din zona Canta, având foarfeca în poşetă. Ea a fost dusă la audieri.

Reprezentanţii Alpha Bank România, banca vizată de tentativa de jaf,  au precizat că angajaţii şi echipa de intervenţie a băncii au reacţionat cu promptitudine şi au împiedicat sustragerea banilor. Clienţii aflaţi în agenţie la ora evenimentului nu au fost implicaţi şi nici afectaţi de acest incident.

V-ar putea interesa și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ryanair va opera zboruri pe Aeroportul Iaşi către Milano, Paris, Bruxelles şi Dublin

vin dec. 9 , 2022
Compania Ryanair va opera zboruri pe Aeroportul Iaşi, din primăvara viitoare, către Milano, Paris, Bruxelles şi Dublin, biletele de avion fiind deja puse în vânzare. Ryanair, companie irlandeză de tip low-cost, va lansa din 26 martie patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iaşi de Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles […]
ryanair

V-ar putea interesa și: