O femeie a vrut să se sinucidă prin autoincendiere

O femeie a vrut să se sinucidă prin autoincendiere, duminică, în localitatea Valu lui Traian, într-o locuință de pe strada Mihail Kogălniceanu.

La fața locului au intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța și unul SMURD.

Medicii au găsit două persoane cu arsuri.

„Este vorba despre o persoana de sex feminin, cu arsuri pe aproximativ 80% din corp, și de o persoană de sex masculin, în stare stabilă.”, au precizat medicii de la Ambulanță.

Bărbatul a suferit arsuri în timp ce încerca să stingă focul care o cuprinsese pe femeie.

Femeia are circa 52 de ani. Aceasta s-a dus în baie, a turnat spirt pe ea și și-a dat foc.

COMPLETARE ora 19.56 Iată ce spun polițiștii despre acest caz:

„În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-ar fi autoincendiat, în timp ce se afla la locuința sa din comuna Valu lui Traian.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, de 52 de ani care, din motive personale, s-ar fi închis în baie și s-ar fi stropit cu spirt, după care s-ar fi autoincendiat.

Femeia a fost transportată la spital, suferind arsuri pe aproximativ 80% din corp. Soțul acesteia a necesitat îngrijiri medicale, întrucât a suferit arsuri încercând să o ajute pe femeie.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constatanța
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirus în Constanța: 220 de persoane internate, 748 în carantină

Sun Aug 23 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 1.471 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 37 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 1.108 pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 220 de […]
coronavirus