O femeie are dosar penal după ce s-a dus la mall cu un certificat verde fals

certificat-digital-vaccinare

Polițiști locali din Constanța au depistat în zona restaurantelor din interiorul unui centru comercial o femeie care a prezentat pentru acces certificatul verde al unei alte persoane.

S-a întâmplat în timpul desfășurării activităților specifice de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii și protecție împotriva infecției SARS-CoV-2.

Fapta săvârșită de femeie reprezintă elementele constitutive ale infracțiunilor de fals în declarații și zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzute de art. 326 si art.352 Cod Penal.

Persoana, împreună cu materialul de depistare, a fost înaintată Secției 2 Poliție pentru continuarea verificărilor în temeiul art.293 Cod Procedură Penală.
One thought on “O femeie are dosar penal după ce s-a dus la mall cu un certificat verde fals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Organizatorii UNTOLD propun un nou concept de divertisment în Poiana Brașov

Fri Oct 15 , 2021
Bogdan Buta, CEO UNTOLD Universe, și Primarul Municipiului Brașov, Allen Coliban, au semnat astăzi protocolul oficial de colaborare, prin care organizatorii și municipalitatea vor oferi brașovenilor un nou concept de divertisment, special pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa. […]

V-ar putea interesa și: