O femeie, atacată fără milă, ziua-n amiaza mare, imediat după ce a scos bani de la bancomat

Zona Trocadero, municipiul Constanța. Aici a avut loc tâlhăria

O femeia s-a dus, pe 2 august, la banconatul Băncii Transilvania din zona Trocadero, municipul Constanța. Avea nevoie de bani. Era ora 11.12 când a ajuns în fața ATM-ului și a scos 1.900 de lei. În spatele ei pândea un bărbat. Imediat ce femeia a pus mâna pe bani, acesta a lovit-o cu un corp dur, din spate, a îmbrâncit-o, i-a smuls banii din mână și a fugit.

La locul faptei au ajuns polițiștii care au început o investigație specifică.

Au găsit repede suspectul.

O zi mai târziu, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, a inculpatului S.B. în vârstă de 30 ani, cu antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie.

„În data de 02.08.2021, în jurul orei 11:12, în timp ce persoana vătămată I.R. se afla în fața unei unităţi bancare din mun. Constanța, zona Trocadero, inculpatul S.B. a acostat-o din spate, a îmbrâncit-o și i-a smuls din mână suma de 1.900 de lei, provocându-i victimei leziuni traumatice prin lovire de corp dur sau torsionare ce necesită pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale și creând un prejudiciu în valoare de 1.900 de lei.”, se arată în probatoriu.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul S.B.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Viața, jucată la loterie pe șoselele din România. În medie, 9 oameni au decedat la fiecare două zile în accidente rutiere

Wed Aug 4 , 2021
Poliţia Română a transmis, miercuri, că, în primele şapte luni ale anului, s-au produs 2.586 de accidente, soldate cu decesul a 932 de persoane şi rănirea gravă a altor 2.004. Asta înseamnă, în medie, circa 9 decese la fiecare două zile. În 2019, au fost 4.421 de accidente, soldate cu […]
accident mortal