O femeie care vindea haine pe plajă, amendată de jandarmi. Poliția continuă cercetările

O femeie care vindea haine pe plajă, amendată de jandarmi

În cursul zilei de ieri, 06 august, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa  au depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, pe plaja din staţiunea Eforie, au anunțat reprezentanții instituției, printr-un comunicat de presă.

Femeia în cauză nu avea documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, jandarmii au aplicat ieri 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5250 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990  privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

„Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.”, au mai spus jandarmii.
2 thoughts on “O femeie care vindea haine pe plajă, amendată de jandarmi. Poliția continuă cercetările

 1. Bai astia de la Politie ne credeti prosti?
  Puneti naibii o data “tunurile” pe interlopi ca au incalecat Tara asta.
  Cum dumnezeu vreti sa ne protejati pe noi cetatenii cand voi va umflati muschii la totii amaratii si sunteti mielusei sau actori in telenovele proaste ca VELA cand spune el ca sta cu ochii pe interlopi, si aia probabil ca se tavaleau pe jos de ras crezand ca sunt la un soectacol de stand up comedy

  Conducatorii POLITIEI RIMANE sa nu mai faca CIRC IEFTIN si sa ii termine la propriu pe interlopi, ca aia MICI se vor cuminti imediat cand vor vedea ce au patit Interlopii

  LA MOMENTUL ACTUAL CUM ACTIONEAZA POLITIA ROMANA NU IMI INSPIRA NICI CEA MAI MICA INCREDERE IAR SIGURANTA ZERO!!!

 2. Oricum SEFII POLITIEI Romane au aservit POLITIA ROMANA clanurilor de interlopii.
  A fost asa de vizibil la inmormantarea tiganului asta agramat care nu a contribuit la BUGETUL statului cu nimic dar care a fost deasupra LEGII.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Trafic blocat pe străzile Poporului și Trandafirului din municipiul Constanța

vin aug. 7 , 2020
Pentru remedierea unor avarii pe conductele de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto, astăzi, 07 august 2020, după cum urmează: strada Trandafirului, tronsonul cuprins de străzile Poporului și Răsuri, în intervalul orar 08.00 – 12.00; […]
raja constanța

V-ar putea interesa și: