VIDEO O femeie care vindea ilegal ȚIGĂRI, amendată de polițiștii locali din Constanța

Astăzi, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în perimetrul Pieței Grivița pe linia prevenirii și combaterii fenomenului de comercializare ilicită a produselor accizabile din tutun.

Astfel, ca urmare a unor date obținute și valorificate de lucrătorii instituției, a fost depistată o femeie, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Constanța, care comercializa ilicit produse accizabile sub un anumit regim vamal ( țigări) fără îndeplinirea condițiilor legale. O parte din acestea era ascunse.

Aceasta a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, iar după stabilirea identității a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.
De asemenea, polițiștii locali au dispus și confiscarea mărfii comercializată ilegal.

Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

2 comments

  • In tomis 3 se vand tigari de contrabanda de fata cu politia

  • Felicitari!!!! Asa da!!!! Isi merita banii politistii locali. Propun chiar o crestere semnificativa a salariului. Eu ca si contribuabil ma simt mult mai ok fara aceasta doamna de 32 ani. Ati dat o palma grea contrabandei cu tigari. Mai e un mos pe la Abator… dar luati-i usor… nu toti odata. Va pup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.